Now Reading
Verzorg je handen met honing & melk

Verzorg je handen met honing & melk

Het koude weer droogt je handen uit en elke keer dat je je handen wast strip je de huid van haar natuurlijke oliën. Als je dit langere tijd doet, worden je handen heel droog en op den duur rimpelig! Dit is natuurlijk iets wat elke vrouw wilt voorkomen.

Probeer jezelf aan te leren om altijd een handcrème bij je te hebben, bijvoorbeeld op je bureau op kantoor, naast je dag- en nachtcrème in de badkamer en stop altijd een tube in je tas. Als je eenmaal begint met smeren en overal handcrème ziet, dan kom je vanzelf in het ritme om vaak je handen te verzorgen.

Veel vrouwen gebruiken gezichts- en haarmaskertjes, maar heb je wel eens een verzorgend masker op je handen gesmeerd? Onderstaand een “recept” van een handmasker dat je zelf kan maken met dingen die iedereen wel in huis heeft!

Honing & Melk hand masker
Ingrediënten: 3 theelepels melk, 3 theelepels honing en 2 theelepels olijfolie.

Melk, honing en olijfolie zitten vol met verzorgende bestandsdelen. Zo zit melk boordevol vitamine A & D (deze verzorgen je huid) en honing en olijfolie bevatten veel antioxidanten (deze maken je huid sterk en soepel). Dat klinkt hartstikke goed toch? Mix de drie ingrediënten samen, smeer deze op je handen, ontspan 5 á 10 minuten en laat het masker zijn werk doen. Was hierna je handen met water en smeer ze in met een fijne handcrème!

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top