Now Reading
Interessante feitjes over parfum

Interessante feitjes over parfum

Parfum is tot iets uitgegroeid wat zowel gebruikt word door mannen en vrouwen over de hele wereld. Parfums kunnen je identiteit en de eigen smaak laten zien. De geur van het parfum is niet alleen voor het plezier van de drager maar ook de mensen om hem heen.

Eenmaal gespoten of toegepast, dringt parfum meteen door in de huid door middel van poriën en mengsels met de chemie van het lichaam. Maar, het is wel zo dat dezelfde soort parfum niet noodzakelijk hetzelfde ruikt bij verschillende mensen. Dit komt doordat de interactie tussen de geur en smaak van parfum en lichaam kunnen verschillende geuren.

Inzicht in de lichaamelijke chemische eigenschappen zijn belangrijke factoren om te overwegen wanneer je parfum koopt of als u een parfum voor persoonlijk gebruik creërt. Houd ook in gedachten dat een parfum dat goed ruikt bij testen in de winkel niet noodzakelijkerwijs dezelfde geur heeft bij het dragen.

Het beste advies om teleurstelling te voorkomen is om parfum te proberen op je lichaam voor je hem koopt. Spray parfum op de binnenkant van je pols en controleer na een paar uur als de geur naar buiten komt of de geur past bij uw wensen. Als deze geschikt is, kunt u altijd dezelfde weer kopen. Of een nieuwe op dezelfde manier kiezen.

Kenmerken van een goed parfum :
– Je moet het parfum meteen ruiken als het opgebracht wordt.
– De geur van het parfum moet rondom u geroken worden
– De parfum die langer blijft hangen is over het algemeen ook beter van kwaliteit

Interessante feiten over parfum
– Voeding, levensstijl en medicijnen hebben invloed op de geur
– Vrouwen hebben een beter reukvermogen dan mannen
-Geur geheugen is efficiënter en duurzamer dan visuele geheugen en het gevoel
-Reukvermogen zal scherper zijn in de middag
-Met het ouder worden, word het reukvermogen minder vergevingsgezind
– Parfum gaat langer mee op de vette huid dan een droge huid

Effect van parfum
In het algemeen hoger de concentratie en de sterkte van aromatische oliën in het parfum de geur van parfum duurzamer. Dit betekent dat in de categorie van geuren, Parfum is de sterkste, gevolgd door de Eau de Parfum, dan eau de toilette, en Keulen laatste, en Body Splash.

Tips voor dragen van parfum
– Parfum moet worden toegepast impulspunten beste effect
– Spray parfum in de lucht en wandelen in de mist van spray. Dit is een effectieve manier te smeren het hele lichaam met parfums.
– Breng het parfum aan de binnenzijde van de elleboog en pols en achter de oren
– Spuit parfum op katoen en lijm in delen van de beha. Op deze wijze wordt de geur van parfum continu wordt afgegeven gedurende de dag

 

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top