Category

Herengeuren

Category

Je kent het misschien wel, je staat in de parfurmerie voor een wand vol parfum, maar ja welke geuren vind jij nou lekker? Om jou een handje te helpen, wordt er ieder jaar een top 10 samengesteld met de meest favoriete geuren. In dit artikel lees je de meest favoriete geuren van dit jaar.

Herengeuren

1. Dior Sauvage.
De frisheid van het parfum ademt sensuele en mysterieuze facetten uit.

2. Paco Rabanne 1 Million
De geur is krachtig. De geur begint fris, maar krijgt in de loop van de dag een kruidig leder akkoord.

3. Bleu de Chanel – Chanel
Een aromatische en houtachtige parfum gecombineerd met de frisheid van citrusvruchten en een vleug gedroogde ceder. Door de Sandelhout wordt het parfum voorzien van een warm en sensueel karakter.

4. Jean Paul Gaultier Le Male
Deze geur is gebaseerd op de frisheid van lavendel, en zorgt er hiermee ook voor dat de geur kracht heeft. Zo verwijst lavendel ook naar de geur van scheerzeep en wordt het versterkt door vanille.

5. Chanel Allure Homme Sport
Dit is een aromatische en muskusachtig parfum met energieke en krachtige noten.

6. Giorgio Armani Stronger with you intensely
Gebaseerd op een vanilleakkoord en houttonen. Daarnaast is de geur gecontrasteerd met een gedurfde roze pepertopnoot.

7. Dior Homme
De krachtige charme van dit parfum wordt gecreëerd door de intense noot van iris, facet van amber en kostbare houtnoten.

8. Giorgio Armani Acqua di Giò Homme
De geur bevat een lijst aan ingrediënten.Zo bevat de geur onder andere groene mandarijn, jasmijnblaadjes en fruitige kaki.

9. Hugo Boss The Scent for Him
Wanneer je het parfum opent, ruikt een frisse, kruidige topnoot van gember. De geur wordt versterkt met groene kardemom.

10. Hugo Boss Bottled
De geur bestaat uit citrusnoten die gecombineerd zijn met aromatische houtachtige tonen.

Wil je meer weten over de top 10? Kijk hier.

Je hebt tegenwoordig overal pillen voor. Pillen voor stress, vitamines en voor verschillende soorten pijn. Je kan het zo gek niet bedenken of er is een pilletje voor. Het kan blijkbaar nog want  volgens de Daily Mail is er een groep wetenschappers uit Amerika bezig met het ontwikkelen van een ‘parfumpil’.

Swallowable Parfum, de naam die de onderzoekers aan het product hebben gegeven, moet de lichaamsgeur van mensen omzetten in het geurtje.  De pil bevat moleculen die moeten vrijkomen door transpiratie.  De bedenker van het nogal ondenkbare idee is de in Nederland wonende Lucy McCrae.  Ze schrijft op haar website :  ’Swallowable Parfum is een verteerbare capsule die een unieke geur aan je transpiratie geeft.’

Kijk hier voor verdere informatie over de parfum pillen.