Category

Herengeuren

Category

Je hebt tegenwoordig overal pillen voor. Pillen voor stress, vitamines en voor verschillende soorten pijn. Je kan het zo gek niet bedenken of er is een pilletje voor. Het kan blijkbaar nog want  volgens de Daily Mail is er een groep wetenschappers uit Amerika bezig met het ontwikkelen van een ‘parfumpil’.

Swallowable Parfum, de naam die de onderzoekers aan het product hebben gegeven, moet de lichaamsgeur van mensen omzetten in het geurtje.  De pil bevat moleculen die moeten vrijkomen door transpiratie.  De bedenker van het nogal ondenkbare idee is de in Nederland wonende Lucy McCrae.  Ze schrijft op haar website :  ’Swallowable Parfum is een verteerbare capsule die een unieke geur aan je transpiratie geeft.’

Mannen houden ervan om lekker te ruiken, ze hebben vaak een unieke geur bij zich. Hieronder volgt de top vijf van de lekkerste mannen geuren. Voor de lekkerste vrouwen geuren klikt u dan hier!

Op nummer 5,
Ralph Lauren Polo Blue. Deze geur is erg aangenaam, houdt erg lang en is precies aanwezig genoeg. Het is een luchtje dat je elke dag kunt dragen naar je werk of school en voegt echt iets toe.

Op nummer 4,
Jean Paul Gaultier Le Male, Jean Paul Gaultier is een Franse modeontwerper. Hij staat bekend om zijn uitdagende en vernieuwende stijl.  Naast kleding heeft hij ook nog enkele parfums ontwikkeld. De bekendste hiervan is ongetwijfeld ‘le male’. Het is een heerlijke blijvende geur.

Op nummer 3,
Lacoste – Lacoste is een kledingmerk wat veel mensen kennen.  Maar ze hebben ook parfum. Het parfum is ook van het merk Lacoste en zit in een groen glazen flesje met witte voor en achterkant. Het flesje is sober en heeft het typische lacoste krokodilletje. De inhoud is 30 ml van het product. Het is een verstuiver met een wit opzet deksel dat vrij goed op het flesje klikt.

Op nummer 2,
Diesel Fuel For Life, diesel doet sinds 1996 ook aan geurtjes, het is niet alleen meer kleren. Dit luchtje is een groot succes op de markt, het is erg fris en blijft lekker lang hangen.  Het succes is ook nog zeker niet weg bij deze geur, mannen houden van vastigheid dus houden dan ook vaak de zelfde geur als die goed bevalt.

Op nummer 1,
Dsquared² He Wood, de echt nummer 1! Het is een goed verkocht geurtje wat door veel mannen word gedragen. De naam zegt het natuurlijk al.Het is een zeer lichtpaars gekleurde waterige vloeistof die een zeer frisse mannelijke geur heeft. De geur heeft een aromatische expressie van de sterke, suggestieve elementen die je in de Canadese bossen en natuur terug vindt. Je ruikt hout, afkomstig van zilverspar en gerookt cederhout. Amber en muskus die lang aanwezig blijven en een bloemig accent van viooltjes. Het is een geur die verandert naarmate de tijd verstrijkt, maar aangenaam blijft ruiken.