Category

Haarverzorging

Category

Blend Powder is een uitstekend product om eenvoudig meer volume en fixatie aan het haar te geven. Door alleen de vingers te gebruiken creëer je in een handomdraai een geheel eigen styling. Blend Powder geeft zowel lang als kort haar meer textuur en verbazingwekkend veel volume; het geeft het effect van touperen.

Het haar houdt zijn natuurlijke beweging en is makkelijk te stylen en te restylen. Blend Powder heeft een licht mat effect op het haar. Hoe meer product wordt gebruikt hoe sterker de fixatie en hoe meer volume.

Extra volume
Het lichtgewicht poeder is handig in gebruik. Strooi een kleine hoeveelheid Blend Powder op de vingertoppen en masseer het door droog haar. Het haar kan in ieder gewenst model gebracht worden en blijft de gehele dag zitten. Tip van Keune Hairstylist Marc Lubach: “Voor extra volume kan het product direct op de aanzet aangebracht worden.”

Informatie
Blend Powder is verkrijgbaar voor € 14,75. Kijk voor de dichtstbijzijnde Keune Blend kapsalon op www.keune.nl.

Veerkrachtige krullen of glanzend steil haar met Keune Design. Vrouwen met krullen dromen vaak van steil haar en vrouwen met steil haar willen juist een weelderige bos met krullen. Keune lanceert in de nieuwe Design productrange de Straight Cream voor mooi glad en soepel haar en de Curl Cream voor levendige krullen.

Design Straight Cream
Een tijdelijke gladmaker voor alle haartypen van gepermanent haar tot steil haar. Design Straight Cream geeft lichte versteviging voor een natuurlijke look. Deze niet-chemische ‘ontkruller’ maakt het haar glad en soepel en controleert pluis tot de volgende wasbeurt. Breng de Straight Cream op handdoekdroog haar aan, kam het door en föhn het daarna glad of gebruik een stijltang. Het haar wordt tijdens het steilen beschermd tegen de hitte van de föhn of stijltang. De vitaminerijke receptuur heeft een subtiele hold en geeft het haar veel glans voor een gezonde en
gladde coupe.

Design Curl Cream
Design Curl Cream geeft glanzende en levendige krullen in zowel natuurlijk golvend als krullend haar van iedere lengte. Het heeft een lichte en vitaminerijke formule die krullend haar veerkracht en versteviging geeft, zonder dat het haar stijf of plakkerig aanvoelt. De Curl Cream heeft een hittebescherming en zorgt voor een gezonde en glanzende krul. Tip van Dennis Rombout, International Hairstylist Keune: “Verdeel een kleine hoeveelheid Curl Cream in handdoekdroog (krullend) haar. Kam het haar door met een grove kam en draai het haar streng voor streng met een twistende beweging terug in de krul. Laat het haar aan de lucht drogen of gebruik een föhn met diffuser en schud de krullen daarna met je handen los. De krullen zullen dansen en glanzen”.

Keune lanceert de Keune Design Line
Met trots lanceert Keune Haircosmetics de gloednieuwe stylingrange Keune Design Line. Een complete lijn met stylingproducten die de mogelijkheid biedt om het haar te vormen, te fixeren en zo elke style te creëren. De Keune Design producten zijn kwalitatieve, professionele en herkenbare producten met bewezen resultaten, verbeterde formules en hebben een nieuwe stijlvolle uitstraling. Keune Design Line onderscheidt zich door de herkenbare verpakking en onderscheidende producten. Het is nieuw, maar wel onmiskenbaar Keune! Ieder haartype kan gestyled worden met Keune Design en voor elke gewenste style is er een Design product.

Double Layer Protection System
Alle Design stylingproducten bevatten DLP²; het Double Layer Protection System. Dit zijn twee lagen die elkaars werking versterken ter bescherming van invloeden van buitenaf. UV-straling en vrije radicalen hebben geen kans om het haar te beschadigen. Producten met het hittebeschermingssymbool beschermen het haar tegen de hitte van föhn, krultang of stijltang. Keune Design gaat niet alleen over styling. Om een productlijn te creëren die van perfecte kwaliteit is, met de beste formuleringen is jarenlang door het Keune R&D Team nauw samengewerkt met kappers uit landen over de hele wereld. De ingrediënten verzekeren maximale bescherming van het haar tijdens het stylen en tot lang daarna..

Stylingrange Keune Design Line
Keune Design Line is verdeeld in zes groepen om elke gewenste style te creëren:
Texture Creëer individuele coupes met buitengewone texturen.
Essentials Voor gladde wetlooks en professioneel gemodelleerde kapsels.
Gloss Geef glans aan ieder type haar voor een gezonde aantrekkelijke look.
Volume Instant volume voor alle haartypen.
Sleek Voorkom pluizig haar en maak krullend of kroezend haar glad en soepel.
Fix Vorm, creëer en fixeer het haar met de Keune Design Hairsprays.

Keune Design producten zijn zowel voor professioneel gebruik in de kapsalon als voor thuisstyling. Keune Design Line is exclusief verkrijgbaar de kapper.

www.vandevorstpr.nl