Category

Haar

Category

De zomer is vol op bezig en iedereen wil er natuurlijk er op zijn best uitzien. Een belangrijk deel hiervan is jouw haar, maar hoe zorg je ervoor dat jouw haar er op zijn best uitziet in de zomer? Hieronder geef ik je 3 tips, waardoor jij stralend haar hebt tijdens de zomer:

  1. Voor de blondines: maak je haar nat met kraanwater en smeer er conditioner in voordat je gaat zwemmen. Als je jouw haren niet wast met kraanwater en geen conditioner insmeert alvorens je het zwembad induikt, is er een mogelijkheid dat er een groene gloed in jouw haren ontstaat, wat wordt veroorzaakt door het koper wat er in het zwembadwater zit. Misschien denk je nu wat doet koper in zwembadwater? Nou, dat heeft te maken met de koperen leidingen waardoor het water loopt of door het gebruik van algenbestrijders waar koper in is gebruikt.
  2. Gebruik tijdens de zomer speciaal voedende haar shampoo of conditioner. Hierbij kun je denken aan een shampoo/conditioner met meer kleurbescherming of een spray na het wassen van de haren. Hierdoor zorg je ervoor dat jouw haren weer kunnen herstellen van het UV-licht van de zon. Ook is het van belang dat jij je haren vaker wast in de zomer, bijvoorbeeld wanneer je terugkomt van het strand of wanneer je naar het zwembad bent geweest.
  3. Voor wie liever zijn haren vast doet, is het goed om rekening te houden met hoe strak de haren naar achter getrokken worden. Door je haren namelijk te strak naar achteren te trekken, is het mogelijk dat de haren afbreken door de spanning die op de hoofdhuid/haarzakjes ontstaat. Een tip hierbij is om te kijken of er nog een wijsvinger onder het elastiekje past.

Veerkrachtige krullen of glanzend steil haar met Keune Design. Vrouwen met krullen dromen vaak van steil haar en vrouwen met steil haar willen juist een weelderige bos met krullen. Keune lanceert in de nieuwe Design productrange de Straight Cream voor mooi glad en soepel haar en de Curl Cream voor levendige krullen.

Design Straight Cream
Een tijdelijke gladmaker voor alle haartypen van gepermanent haar tot steil haar. Design Straight Cream geeft lichte versteviging voor een natuurlijke look. Deze niet-chemische ‘ontkruller’ maakt het haar glad en soepel en controleert pluis tot de volgende wasbeurt. Breng de Straight Cream op handdoekdroog haar aan, kam het door en föhn het daarna glad of gebruik een stijltang. Het haar wordt tijdens het steilen beschermd tegen de hitte van de föhn of stijltang. De vitaminerijke receptuur heeft een subtiele hold en geeft het haar veel glans voor een gezonde en
gladde coupe.

Design Curl Cream
Design Curl Cream geeft glanzende en levendige krullen in zowel natuurlijk golvend als krullend haar van iedere lengte. Het heeft een lichte en vitaminerijke formule die krullend haar veerkracht en versteviging geeft, zonder dat het haar stijf of plakkerig aanvoelt. De Curl Cream heeft een hittebescherming en zorgt voor een gezonde en glanzende krul. Tip van Dennis Rombout, International Hairstylist Keune: “Verdeel een kleine hoeveelheid Curl Cream in handdoekdroog (krullend) haar. Kam het haar door met een grove kam en draai het haar streng voor streng met een twistende beweging terug in de krul. Laat het haar aan de lucht drogen of gebruik een föhn met diffuser en schud de krullen daarna met je handen los. De krullen zullen dansen en glanzen”.

Keune lanceert de Keune Design Line
Met trots lanceert Keune Haircosmetics de gloednieuwe stylingrange Keune Design Line. Een complete lijn met stylingproducten die de mogelijkheid biedt om het haar te vormen, te fixeren en zo elke style te creëren. De Keune Design producten zijn kwalitatieve, professionele en herkenbare producten met bewezen resultaten, verbeterde formules en hebben een nieuwe stijlvolle uitstraling. Keune Design Line onderscheidt zich door de herkenbare verpakking en onderscheidende producten. Het is nieuw, maar wel onmiskenbaar Keune! Ieder haartype kan gestyled worden met Keune Design en voor elke gewenste style is er een Design product.

Double Layer Protection System
Alle Design stylingproducten bevatten DLP²; het Double Layer Protection System. Dit zijn twee lagen die elkaars werking versterken ter bescherming van invloeden van buitenaf. UV-straling en vrije radicalen hebben geen kans om het haar te beschadigen. Producten met het hittebeschermingssymbool beschermen het haar tegen de hitte van föhn, krultang of stijltang. Keune Design gaat niet alleen over styling. Om een productlijn te creëren die van perfecte kwaliteit is, met de beste formuleringen is jarenlang door het Keune R&D Team nauw samengewerkt met kappers uit landen over de hele wereld. De ingrediënten verzekeren maximale bescherming van het haar tijdens het stylen en tot lang daarna..

Stylingrange Keune Design Line
Keune Design Line is verdeeld in zes groepen om elke gewenste style te creëren:
Texture Creëer individuele coupes met buitengewone texturen.
Essentials Voor gladde wetlooks en professioneel gemodelleerde kapsels.
Gloss Geef glans aan ieder type haar voor een gezonde aantrekkelijke look.
Volume Instant volume voor alle haartypen.
Sleek Voorkom pluizig haar en maak krullend of kroezend haar glad en soepel.
Fix Vorm, creëer en fixeer het haar met de Keune Design Hairsprays.

Keune Design producten zijn zowel voor professioneel gebruik in de kapsalon als voor thuisstyling. Keune Design Line is exclusief verkrijgbaar de kapper.

www.vandevorstpr.nl