Now Reading
Haar wordt ook ouder

Haar wordt ook ouder

Als je aan anti-aging producten denkt, denk je waarschijnlijk aan producten voor je gezicht en lichaam. Als je merkt dat de structuur van je huid verandert naarmate je ouder wordt, dan grijp je naar de anti-rimpel producten. Maar ook je haar wordt ouder dus deze verdient extra aandacht.

Een van de tekenen dat je haar ouder wordt is dat het dunner wordt en meer uitvalt. Je hoofdhuid verzorgen is daarom heel belangrijk; een schone en gezonde hoofdhuid houdt je haar gezond en stopt het uitvallen. Ook regelmatige hoofd-massages (masseer je conditioner of haar-maskers eens wat langer in) en speciale producten voor een gezonde scalp helpen ouder wordend haar. Gebruik je föhn en stijl- en krultang minder want de hitte die hier van af komt trekken het vocht uit je haar en je hoofdhuid. Ook beschadigt het de keratine die van nature in je haar zit en het sterk houdt.  Let daarom goed op welke stijltang je koopt: de platen die erop zitten moeten van goede kwaliteit zijn om je haar te beschermen.

Borstel je haar niet te vaak of te hard, hiermee beschadig je je haar. Dit betekent niet dat je moet stoppen met borstelen, want voorzichtig en met mate borstelen is juist goed voor je haar. Als je je haar borstel verdeel je de natuurlijke vetten op je hoofdhuid door je hele haar, dit houdt het gezond. Stop met touperen! Het geeft je haar misschien wel meer volume maar het beschadigt het ook!

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top