Now Reading
Gladde benen met een scheermes

Gladde benen met een scheermes

Even snel je benen scheren onder de douche met het scheermesje dat er al een maand ligt? Of pak je ‘stiekem’ het scheermesje van je vriend? Dames stop, ondanks dat ‘even snel onder de douche scheren’ makkelijk is, zorgt het niet voor mooie gladde benen. Door je benen niet op een juiste manier te scheren is de kans op wondjes, droge benen of andere minder mooie effecten groot. Om ervoor te zorgen dat jullie weer mooie gladde benen hebben, zet ik kort op een rijtje hoe je het beste kunt scheren.

Het juiste scheermesje
Het gebruiken van het juiste scheermesje is essentieel. Zorg altijd dat je een scherp en schoon scheermesje heb. Gebruik ook niet een standaard scheermesje of het mesje van je vriend, deze zijn namelijk niet aangepast aan de huid en het gebruik van de vrouw.

Scheerschuim

Zeep de benen goed in met een goede scheerschuim. Scheerschuim zorgt ervoor dat het mesje makkelijk over je been heen gaat en beschermt op deze manier de huid. De kans op wondjes of een geïrriteerde huid is hierdoor kleiner. Daarnaast is scheerschuim ook goed voor de verzorging van de huid.

Scheren
Dan is het tijd om te gaan scheren. Scheer eerst in dezelfde richtig als de haren. Vergeet tussendoor niet om je scheermes met warm water af te spoelen. Heb je je hele been geschoren, scheer dan nog een keer tegen de haar richting in. Mocht het scheerschuim al van je been af zijn, smeer dan nieuwe scheerschuim op je been, voordat je tegen de haargroei in gaat scheren.

Goede verzorging
Zijn alle haren weg? Spoel je benen dan goed af en smeer je benen in met een hydraterende crème.

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top