Een egale en zijdezachte huid creëren kan met gezichtsscrub. Elke dag verlies je miljoenen huidcellen. Huidcellen poets je met een gezichtsscrub van je gezicht af. Om het beste resultaat te kunnen behalen is het van belang dat je de huid één keer per week scrubt. In dit artikel lees je welke gezichtsscrub jij het beste kunt gebruiken.

6 gezichtsscrubs

 1. Nars – Double Refining Exfoliator Scrub
  Met deze scrub verdwijnen de grove poriën. De gezichtsscrub bevat citrus fruitzuren en plantaardige exfoliërende deeltjes. De plantaardige exfoliërende deeltjes helpen bij het verwijderen van dode huidcellen. Het gezicht voelt zacht aan en krijgt een heldere gloed.
 2. L’oreal – Smooth Sugar Scrub
  Last van mee-eters, deze scrub biedt uitkomst. De kiwizaden zorgen samen met pepermuntolie en citroengrasolie ervoor dat onzuiverheden worden verminderd.
 3. Clinique – Exfoliating Scrub
  Deze scrub is ideaal voor de droge huid. De scrub is gemaakt op waterbasis. Dode huidcellen en onzuiverheden worden verwijderd. Tegelijkertijd krijgt de huid een extra hydratie. Tevens is de scrub geschikt voor de warme dagen, want de gezichtsscrub is verfrissend en verkoelend.
 4. Ritual – Namaste Skin Brightening
  Heb je een gevoelige huid, dan is de scrub voor jouw huid perfect. In de scrub is bamboe verwerkt. Hierdoor is het product effectief zonder jouw huid te irriteren.
 5. Naïf – Circulaire Scrub
  Naïf heeft het motto Clean Skin, Clean Ocean. In de scrub zitten kalk-deeltjes. De scrubkorreltjes zijn gemaakt van kalk uit Nederlands drinkwater. Niet alleen verzorgt de scrub de huid, maar jij draagt ook een steentje bij aan het milieu.
 6. Dr Organic – Charcoal Face Scrub
  De scrub is diep reinigend en verwijderd mee-eters en verstopte haarzakjes. Het houtskool verwijderd vuil en olie van het gezicht. Hierdoor zullen de onzuiverheden aanzienlijk minder zijn. Tevens is dit product 100 % vegan.

Benieuwd naar bovenstaande producten kijk op www.cosmopolitan.com.

.