Now Reading
Dit is waarom je een primer nodig hebt

Dit is waarom je een primer nodig hebt

Indien je nog een make-up primer gebruikt, dan mis je echt iets. Het maakt niet uit of je foundation draagt of alleen een BB cream, een primer is echt een wondermiddel! Een primer gebruiken onder je make-up zorgt ervoor dat je make-up veel en veel langer blijft zitten. In dit artikel deel ik met je alles over wat een primer is en hoe je het hoort aan te brengen.

Primer als basis
Een primer hoor je te gebruiken als een basis voor je foundation en al het andere make-up wat je draagt. Het zorgt er simpelweg voor dat je foundation vlot en glad wordt aangebracht en je foundation langer blijft zitten.
Daarnaast zorgt een primer er ook voor dat de lijntjes, rimpels en poriën op je gezicht minder zichtbaar zijn.
Je hebt ook een licht groene primer bijvoorbeeld, ideaal om rode vlekken op je gezicht onzichtbaar te maken.

Gebruik je vingertoppen bij het aanbrengen
Doordat je je vingertoppen gebruikt bij het aanbrengen van de primer, zorgt dit ervoor dat het product daadwerkelijk goed in je huid wordt opgenomen. Extra tip: breng de primer masserend op je huid, dit zorgt ervoor dat het bloed onder je huid goed wordt gestimuleerd, waardoor je huid er nog mooier uit gaat zien!

Alleen de primer
Een primer kan zelfs ook als enig product gedragen worden. Als je geen zin hebt om je make-up te doen of simpelweg liever er natuurlijk uitziet, kan toch altijd een primer op je gezicht smeren voor toch een wat frissere uitstraling. Je kan het zien als een hele lichte foundation.

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top