Now Reading
De zoektocht naar de perfecte kapper

De zoektocht naar de perfecte kapper

Een goede kapper, een goed kapsel. We vinden het allemaal belangrijk. Ons haar moet goed zitten en we zijn er iets te gevoelig voor als iemand ons haar verkeerd knipt. Een good-hairday zorgt voor boost in ons zelfvertrouwen! Om er voor te zorgen dat u de kapper vindt die bij u past, heb ik een aantal tips voor u.

Research
Het kost even wat moeite, maar slim is het wel om te doen! Doe wat research naar een geschikte kapper. Hulpmiddel? Internet. Daar kunt u niet alleen informatie over de kapsalons vinden, maar er zijn meestal ook nog wel reviews te vinden!

Ga voor de kapper
Bent u tevreden over een kapper? Vraag de volgende keer dan ook naar deze persoon. Dat de kapper goed is in het werk, betekent niet dat de collega’s dat ook zijn. Uitproberen mag, maar eenmaal echt tevreden over een kapper kunt u beter bij die persoon blijven.

Leer de kapper kennen
Luister goed naar uw kapper. Deze persoon is opgeleid en weet hoe u het beste uw haar kunt verzorgen. Daarnaast; een goede kapper heeft het niet alleen over uw haarlengte, maar ook over de beweging en textuur in uw haar. Wees niet bang, u mag de kapper best vragen stellen als u iets niet snapt. Het gaat erom dat u zich prettig voelt bij de kapper. Daar tegenover moet de kapper ook goed naar u luisteren. De kapper zal proberen zich in te leven en zich aan uw wensen te houden. En, hoe beter u de kapper kent, hoe gezelliger het wordt en hoe makkelijker het is om uw perfecte haircut te krijgen!

Perfecte haircut
Ziet u iemand lopen met een perfecte haircut? Wees niet bang om die persoon even aan te spreken. U mag best naar de kapsalon vragen waar die persoon haar haar laat doen. Eerlijk zullen we alles delen, toch?

Blow-out
Uw haar nog even lekker laten föhnen. Heerlijk en het zit prachtig in model. Maar, pas op! Knipfoutjes zijn goed te verbergen in een mooi gestylde coupe. Na het wassen van uw haar kunt u wel eens erg ontevreden zijn over het resultaat. Kijk door deze ‘blow-out’ heen, of laat het niet föhnen. Pas bij volledig vertrouwen in de kapper kunt u zich laten stylen.

The price is right
Het geldt voor zo veel, goedkoop is duurkoop. Alhoewel sommige goedkope producten, of in dit geval kappers, ook heel goed kunnen zijn. Daarnaast hoeft een hoge prijs ook niet te betekenen dat u een goede kapper te pakken heeft. Let dus goed op de kwaliteit!

Communiceren is dus belangrijk, ook als het kapsel een keer wat minder goed bevalt! Door te blijven praten, vindt u op ten duur uw perfecte kapper.

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top