Now Reading
De lekkerste geuren voor hem!

De lekkerste geuren voor hem!

Mannen houden ervan om lekker te ruiken, ze hebben vaak een unieke geur bij zich. Hieronder volgt de top vijf van de lekkerste mannen geuren.

Op nummer 5,
Ralph Lauren Polo Blue. Deze geur is erg aangenaam, houdt erg lang en is precies aanwezig genoeg. Het is een luchtje dat je elke dag kunt dragen naar je werk of school en voegt echt iets toe.

Op nummer 4,
Jean Paul Gaultier Le Male, Jean Paul Gaultier is een Franse modeontwerper. Hij staat bekend om zijn uitdagende en vernieuwende stijl.  Naast kleding heeft hij ook nog enkele parfums ontwikkeld. De bekendste hiervan is ongetwijfeld ‘le male’. Het is een heerlijke blijvende geur.

Op nummer 3,
Lacoste – Lacoste is een kledingmerk wat veel mensen kennen.  Maar ze hebben ook parfum. Het parfum is ook van het merk Lacoste en zit in een groen glazen flesje met witte voor en achterkant. Het flesje is sober en heeft het typische lacoste krokodilletje. De inhoud is 30 ml van het product. Het is een verstuiver met een wit opzet deksel dat vrij goed op het flesje klikt.

Op nummer 2,
Diesel Fuel For Life, diesel doet sinds 1996 ook aan geurtjes, het is niet alleen meer kleren. Dit luchtje is een groot succes op de markt, het is erg fris en blijft lekker lang hangen.  Het succes is ook nog zeker niet weg bij deze geur, mannen houden van vastigheid dus houden dan ook vaak de zelfde geur als die goed bevalt.

Op nummer 1,
Dsquared² He Wood, de echt nummer 1! Het is een goed verkocht geurtje wat door veel mannen word gedragen. De naam zegt het natuurlijk al.Het is een zeer lichtpaars gekleurde waterige vloeistof die een zeer frisse mannelijke geur heeft. De geur heeft een aromatische expressie van de sterke, suggestieve elementen die je in de Canadese bossen en natuur terug vindt. Je ruikt hout, afkomstig van zilverspar en gerookt cederhout. Amber en muskus die lang aanwezig blijven en een bloemig accent van viooltjes. Het is een geur die verandert naarmate de tijd verstrijkt, maar aangenaam blijft ruiken.

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top