Ben jij op zoek naar een nieuwe geur, maar geen idee welke jij moet kiezen. Ieder jaar wordt er een top 10 samengesteld, die bestaat uit de meest favoriete geuren. In dit artikel lees je wat de meest favoriete geuren van dit jaar zijn.

Damesgeuren

 1. Chanel Coco Mademoiselle
  Een vrouwelijk oriëntaals parfum met een eigen karakter en verrassend fris. De zintuigen worden geprikkeld door frisse noten van sinaasappel. Tevens zijn in de geur jasmijn en roos verwerkt.
 2. Lancome La Vie Est Belle
  De hartnoten worden gevormd door iris, Arabische jasmijn en oranjebloesem. Samen met zwarte bes krijgt de geur een zoete geur.
 3. Dior J’adore
  De geur wordt geopend met een fris akkoord van bergamotessence en evolueert via een boeket van rozen naar een basis van jasmijn.
 4. Chanel Chance Eau Tendre
  Het parfum is bloemig en fruitig. Tevens is de geur teder met een uitgesproken vrouwelijkheid.
 5. Giorgio Armani Si
  Si is een zachte, maar vooral een vrouwelijk parfum. Dit wordt onder andere gecreëerd door zwarte bessen en blond muskushout.
 6. Paco Rabanne Lady Million
  Een fris en bloemig parfum. De geur is omhuld door een diamant met een houtachtige afwerking. Het parfum laat de geur van witte bloemen achter.
 7. Chanel N5
  Een vrouwelijke karakter aan het parfum wordt verzorgd door vanille en muskus. Het parfum is bovendien de bekendste en best verkochte parfum ter wereld.
 8. Dior Joy by Dior
  Een direct, helder en royaal parfum. De vrouwelijkheid van het parfum stroomt in levendig zilver en stralend roze vanuit een geur die onmiddellijk aantrekkelijk is.
 9. Giorgio Armani Si Fiori
  Fiori is Italiaans voor bloemen. Fiori bevat neroli, een licht en boeiende mediterrane bloem. De heldere noten in het parfum worden gevormd door mandarijn en cassis. De basis wordt gevormd door de noten van vanille en witte musk.
 10. Hugo Boss – The Scent of Her
  Vrouwelijke elegantie en verleidelijkheid wordt uitgestraald door een krachtige combinatie van ingrediënten. Het parfum bevat een basisnoot die een verslavende werking heeft op de zintuigen.

  Wil je meer weten over de top 10? Kijk hier.


.