Category

Damesgeuren

Category

Je hebt tegenwoordig overal pillen voor. Pillen voor stress, vitamines en voor verschillende soorten pijn. Je kan het zo gek niet bedenken of er is een pilletje voor. Het kan blijkbaar nog want  volgens de Daily Mail is er een groep wetenschappers uit Amerika bezig met het ontwikkelen van een ‘parfumpil’.

Swallowable Parfum, de naam die de onderzoekers aan het product hebben gegeven, moet de lichaamsgeur van mensen omzetten in het geurtje.  De pil bevat moleculen die moeten vrijkomen door transpiratie.  De bedenker van het nogal ondenkbare idee is de in Nederland wonende Lucy McCrae.  Ze schrijft op haar website :  ’Swallowable Parfum is een verteerbare capsule die een unieke geur aan je transpiratie geeft.’

Uit onderzoek blijkt dat de Britse vrouwen zich het meest sexy voelen met het dragen van parfum. 

Uit het onderzoek kwam een top 5 naar voren waardoor de Britse vrouw zich het meest sexy voelt. Op nummer twee staat de altijd vrolijke glimlach, gevolgd door mooi gelakte nagels. Op nummer vier staan de highlights in het haar. Op de vijfde en tevens laatste plaats staat het mooi gestijlde haar.

Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat de Britse vrouw zich één keer in de week onweerstaanbaar voelt, namelijk op de zaterdagavond. De meeste vrouwen staan voordat ze uitgaan uren voor de spiegel en maken zich pas op als ze eerst een hete douche gehad hebben.

Ook het krullen van het haar, bruin zonder zon en net geharste benen vinden de vrouwen erg belangrijk om sexy te kunnen zijn.