Now Reading
Creeër de Catwalk Look van Givenchy!

Creeër de Catwalk Look van Givenchy!

Een van de onverwachte modekleuren in de make-up aankomend seizoen is: bruin! Van subtiel taupe naar glamorous metallic brons, het is helemaal van nu! De bekende Britse visagist Pat McGrath geeft ook een tip om deze look helemaal perfect te maken: “Zorg dat ook de basics nauwkeurig zijn verzorgd. De wimpers moeten mooi gedefinieerd en gescheiden zijn, zonder klontjes. De lippen zijn het mooist als de lippenbalsem of lipstick zo dun mogelijk wordt aangebracht, met de vingers.”

Givenchy Catwalk Lente-Zomer 2013 - 1

Stap 1: Een frisse, schoon ogende finish voor de huid vormt Pat McGrath’s basis voor deze moderne, dramatische look. Masseer je foundation in de huid als een vochtinbrengende crème.
Stap 2: Voeg vervolgens kleur aan je gezicht toe door een blush net onder de jukbeenderen aan te brengen.
Stap 3: Cruciaal bij deze look is dat de taupe oogschaduw afsteekt tegen een naturel gezicht: breng een taupe of bruine kleur aan op je oogleden en vervaag deze naar boven toe tot op de
arcadeboog en naar het einde van de wenkbrauwen toe voor een cat eye-effect.
Stap 4: Maak de schone look met frisse uitstraling af met mooi gescheiden en gedefinieerde wimpers: Pat raadt aan de wimpers aan te zetten met Max Factor False Lash Effect Mascara. Plaats het borsteltje zo dicht mogelijk tegen de wimperaanzet en strijk naar boven tot de uiteinden van de wimpers.
Stap 5: Voorzie tot slot ook je lippen van een lichte tint met een laagje Max Factor Colour Elixir Lipstick in de kleur Burnt Caramel. Breng rechtstreeks aan op de lippen en kleur ze volledig in. Vervaag de kleur vervolgens met je vinger voor een transparanter resultaat.

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top