Now Reading
Ben jij blij met je kroeshaar?

Ben jij blij met je kroeshaar?

Andrélon en Myblackhair.nl vroegen ruim 350 vrouwen naar de ervaringen met hun kroeshaar. Wist je dat 98% van de vrouwen met kroeshaar niet van haartype zou willen ruilen?

Veel van de respondenten vonden hun droge haar soms onhandelbaar. Maar ondanks dit zijn de meeste vrouwen heel erg trots op hun mooie en unieke coupe.  Hoeveel tijd denk je dat er gemiddeld wordt besteed aan het onder controle krijgen van een bos krullen of kroeshaar? En hoe kijken partners eigenlijk tegen het haar van hun vriendin aan? In de infographic vind je antwoorden op deze en nog andere vragen over kroeshaar.

Omdat kroeshaar een speciale verzorging nodig heeft, zijn er ook specifieke producten voor nodig om controle over deze schitterende bos haar te krijgen.  Kroezend haar zit vaak alle kanten op en ziet er snel droog en soms beschadigd uit. Daarom introduceert Andrélon Oil & Care Kroescontrol, een verzorgingslijn speciaal ontwikkeld voor iedereen met zeer droog en kroeshaar.

Wat houdt die speciale verzorging van kroeshaar precies in? MyBlackHair.nl komt met een paar handige tips.

  • Kroeshaar is van zichzelf droog. Investeer in een goede (crème) moisturizer
  • Zorg ervoor dat de moisturizer in het haar blijft, door het te sealen. Hiervoor kun je het beste een (serum) olie of haarboter gebruiken.
  • Kam je haar altijd vanaf de punten en werk naar boven toe.
  • Draag je haar in beschermende haarstijlen, zoals knotjes, twists en vlechtjes
  • Gebruik na het wassen met shampoo altijd een (deep)conditioner om je haar weer van voldoende vocht te voorzien.

Ondanks dat kroeshaar veel verzorging nodig heeft, blijken de meeste vrouwen erg blij en trots te zijn op hun volle bos. 85% van de ondervraagden zou wel een gezondere coupe willen hebben. Maar van haartype zouden zij voor geen goud willen wisselen. En geef ze eens ongelijk; hun coupe maakt ze uniek!

 

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top