Ongeveer één op de drie vrouwen heeft in Nederland een cupmaat D of groter. Veel van die vrouwen hebben echter moeite om leuke badkleding of lingerie te vinden. In de reguliere lingeriewinkels kunnen ze vaak niet terecht. Vrouwen met grotere cupmaten gaan daarom juist op het internet op zoek naar een passend aanbod.

Een nieuwe website – die kort geleden is gelanceerd onder de naam Annadiva – speelt op die behoefte in. De website is gespecialiseerd in lingerie en bikini’s in grote cupmaten. Ook worden specifiek voor de doelgroep sportbh’s en voedingsbh’s aangeboden.

Voor vrouwen met grote borsten bestaan gespecialiseerde merken als Freya Lingerie, Curvy Kate en Panache. Deze merken bieden bikini’s en bh’s die gaan tot wel cup L. Naast basiscollecties in zwart, wit en porselein, hebben ze trendy seizoenscollecties en modieuze bh’s en bikini’s.

De oprichtster van Annadiva is Mariëlle van der Loo. Zij begon de site, omdat ze zelf moeite had om leuke lingerie en badkleding te vinden. Zij zocht haar heil zelf ook op het internet, maar dan vooral bij buitenlandse websites.

Voor de start van de website bestond grote belangstelling. Zowel bij de pers als bij de doelgroep zelf. Inmiddels is er ook een Facebook community speciaal voor fans van de site.

Redacteur

Write A Comment