Now Reading
Badpak of bikini? Weet jij wat je moet kiezen?

Badpak of bikini? Weet jij wat je moet kiezen?

Voor degene die dit najaar nog een welverdiende vakantie hebben geboekt naar een tropische bestemming geven we in dit artikel enkele tips voor het vinden van de juiste badmode. Lig jij over een paar weken in je bikini op het strand van Curaçao of kies je voor het badpak? Wij vroegen Chilla, online badmodewinkel, om advies.    

Het vinden van bikini’s

Voor vrouwen is de bikini is al vele jaren de meest gedragen badmode. Dat is niet vreemd want met bikini’s kun je eindeloos combineren tussen broekjes en topjes. Althans, dat zien we de afgelopen twee zomers steeds vaker gebeuren. Anders dan het badpak zijn er ook meerder soorten verkrijgbaar. Zo kun je bij de topjes kiezen uit de bandeau, triangel of halterbikini. Maar ook de broekjes zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een langer broekje om het beginnend buikje te verstoppen, de bikinislip of juist de string.

Een trend die we deze zomer vaker terugzagen zijn de strikbroekjes. Dat zijn de bikinibroekjes die aan de zijkant kunnen worden opgeknoopt. Hierdoor is een broekje niet snel te groot of te klein. Het geeft bovendien een vrolijke uitstraling. De vele opties maken het kiezen niet gemakkelijk, daarom kun je het beste verschillende soorten bestellen om te zien welke combinatie het beste staat.

Het vinden van een badpak

Terug van weggeweest is het badpak. Gelukkig maar want het badpak brengt meer stijl naar de stranden. Net als bij bikini’s kun je bij badpakken kiezen uit verschillende stijlen. Sexy, sportief of klassiek, het is allemaal mogelijk. Bedenk wel goed welke stijl het beste bij je figuur past. Draag je iets meer kilo’s met je mee, ga dan voor een klassiek badpak. Heb je een sportief figuur dan kun je best wat meer bloot laten zien.

Meer dan bij bikini’s is de kleur bij een badpak bepalend. Dat komt omdat een badpak meer huid bedekt dan een bikini. Pas wel op want er zijn kleuren die je beter niet kunt dragen bij een lichte huid. Denk bijvoorbeeld aan een wit badpak of juist de zachte kleuren. Voor een donkere huid kun je het beste geen donker- of lichtbruine badpak dragen. Je kunt ook voor een motiefje kiezen. Daarmee creëer je een speelsere uitstraling en voorkom je dat bepaalde kleuren wel of niet gedragen kunnen worden. Onthoud dat je tijdens de vakantie bijkleurt dus dat het goed is om verschillende badpakken mee te nemen.

Tot slot de pasvorm. Die is bij een badpak cruciaal omdat een te losse badpak voor ongemakkelijke momenten kan zorgen. Daarnaast is het passen van badmode in een winkel niet altijd even prettig. Het is daarom ideaal om je badmode online te kopen. Vaak is er gratis levering en heb je 14 dagen bedenktijd. Zo kun je je badmode in een vertrouwde omgeving passen en je vriendinnen om advies vragen.

Wil je het beste van beide werelden? Ga dan voor een monokini. Door de diepe uitsneden aan beide zijkanten geef je iets meer bloot waardoor je een sexy beachlook creëert. Bovendien heb je hierdoor meer huid over om te laten kleuren in de zon.

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top