Geniet van een heerlijk beautydag met een van deze populaire arrangementen. Geniet van de verschillende behandelingen en een heerlijke lunch. U kunt ook een combinatie maken met behandelingen en de verschillende sauna’s. Bij deze arrangementen komt u tot rust en zult u even helemaal ontspannen. Verwen u zelf, vriendinnen of uw geliefde tijdens een heerlijk ontspannen dagje uit.

Laat u verwennen tijdens een van deze beauty dagen.

  1. Beauty kuren zonder sauna – TOP-aanbieding
    Als je niet zo’n fan bent van sauna’s is dit het perfecte arrangement. U kunt genieten van de heerlijke behandelingen en tussentijds staat er een lunch voor u klaar.
  2. Vriendinnenarrangement – Samen heerlijk bijkomen
    Neem uw vriendin, partner, moeder of dochter mee voor dit geweldige arrangement. De 2e persoon ontvangt 50 % korting. Samen genieten van een wellness dag in het wellness center direct aan het strand van Noordwijk.
  3. Ontspannend Seizoensarrangement in Kuur-en Beautycentrum
    Deze Wellness en Spa is een luxe ontspanningscentrum in mediterraanse sferen en gelegen. De combinatie van de persoonlijke aandacht, de intieme sfeer en de professionele behandelingen zorgen ervoor dat u een dag heerlijk kunt ontspannen en genieten!

Met ontspannen groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Recreatief.nl

Redacteur

Comments are closed.