In 2019 doet zich een verrassende zomertrend voor; het enkelbandje. Dit sieraad is weer terug van weggeweest. Het sieraad was helemaal trending in de jaren ’90 en ’00 en keert nu dus weer terug. Helemaal verrassend is het niet, want het sieraad werd steeds vaker gespot de afgelopen jaren, maar nu dragen influencers en mode editors het ook. In de zomer van 2019 kun je er niet meer om heen, het enkelbandje maakt jouw luchtige zomeroutfit compleet!

Er bestaan natuurlijk super veel verschillende enkelbandjes. Om jou een beetje te helpen, hebben wij de populairste bandjes op een rijtje gezet:

  • Enkelbandje met schelpen. Deze enkelbandjes maken jouw summer beach outfit helemaal compleet. Je kunt dit bandje super makkelijk combineren, want het past bij elke outfit!
  • Enkelband met bedels. Combineer jouw enkelbandje met een leuke gekleurde bedels om jouw outfit compleet te maken met dit kleine en subtiele sieraad.
  • Enkelband met geometrie. Voor wie liever het enkelbandje wat ingetogen wil houden, kan voor een enkelband kiezen met geometrische vormen. Hierbij kunt u kiezen voor een bandje met triangelvormige bedels of voor goud-/zilverkleurige bandjes.

Meer lezen over de trend ‘enkelbandjes’, kijk op www.fashion-click.nl

Comments are closed.