Now Reading
De aantrekkingskracht van een geurtje

De aantrekkingskracht van een geurtje

Je weet wat hem opgewonden raakt, een kleine blik van je lingerie, enkele ondeugende berichten, flirterig je haar naar achteren gooien. Wat blijkt nou, je parfum kan ook de hartslag van een man verhogen. Er is geen twijfel mogelijk dat geur een krachtig iets is, je neus kan zo’n 10.000 verschillende geuren herkennen.

Wat voor een geurtje?
Prettige geuren kunnen delen van het brein stimuleren die verbonden met seksueel verlangen zijn. Zoete en lekkere geuren zijn bekend als ze dit ruiken worden ze aan hun jeugd herinnert, zodat ze zekerder van worden om hun aantrekking en liefde te laten zien. Maar ga er niet mee overdrijven, gewoon een vleugje. De geuren kunnen verschillen, sommige hebben liever fruitige geuren, andere liever bloemige geuren.

Eerste date
Voor als je op een eerste date gaat, draag dan wat parfum, hij is al gericht op je uiterlijk, maar als je nog een geurtje draagt doe je net iets speciaals voor hem. En als pluspunt, door een lekker geurtje krijgt je aantrekkelijkheid nog een voorsprong.

De nacht doorgebracht
Je slipje achterlaten in zijn bed, wordt hij zeker opgewonden van. Maar een lichte spoor van je geurtje kan hem echt helemaal gek (positief) maken. Geur is de snelste manier om het humeur van een man te veranderen. Zelfs als hij slaapt heeft jouw geurtje de macht om hem opgewonden te maken.

Het geurtje op doen
Om er zeker van te zijn dat je zijn neus niet overbelast, laat het sproeien dan bij de binnenkant van je polsen, ellebogen,  nek en de binnenkant van je knieën. De warmte van je huid zal langzaam maar zeker de geur vrijlaten. Hou er wel rekening mee dat je de geur niet meer goed ruikt na 15 minuten, dus ga er dan niet gelijk mee sproeien.

Geur feitjes

  • Vrouwen worden hoger beoordeeld qua intelligentie en vriendelijkheid als ze een geurtje dragen, dan als ze niks dragen tijdens een sollicitatiegesprek.
  • Parfumflesjes kwamen vroeger met geheime vakken voor reukzout, die gebruikt werden om vrouwen weer bij te laten komen nadat ze waren flauwgevallen door het dragen van strakke korsetten.
  • In het oude India was de traditionele groet (zoals bij ons een knuffel of een kus op de wang) iemands hoofd ruiken.
Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top