Now Reading
7 tips voor stressloze spa vakantie

7 tips voor stressloze spa vakantie

Hard werkende mensen zoeken verschillende manieren om de druk en stress op van werk te verlichten. Een van de meest voor de hand liggende opties is om op vakantie te gaan, waarna men vol energie weer op werk terug keert. In feite kan er gekozen worden voor diverse rondreizen naar exotische landen om de stressvolle werkdruk te verlagen. In ieder geval blijft een speciaal voorziene spa vakantie, de ultieme middel om te ontspannen en de stress te verlichten.

Bij de voorbereiding van een spa vakantie, is spullen inpakken slechts de minst stressvolle taak om te doen. Er hoeft maar alleen een paar dingen ingepakt worden, omdat de spa resort al voorzien is van veel van de dingen die je nodig hebt voor deze ontspannende vakantie. Er zijn toch een paar dingen, die zeker nodig zullen zijn voor een spa vakantie:

1. Zwemkleding
Het is aangeraden om meer dan een badpak mee te nemen. Sommige kuuroorden bieden water aerobic cursussen, waarvoor een eendelig pak gunstig zal zijn. Maar neem ook een twee-delige badpak of bikini mee voor het zwembad of voor het zonnen.

2. Trainingspakken
Alhoewel er in spa centers vaak minder intensieve trainingen gedaan worden, is het toch handig om verschillende trainingspakken mee te nemen. Hou vooral rekening dat er in spa centers voornamelijk stretching en yoga-cursussen gehouden worden en daarvoor zijn er lichte en simpele kleding nodig.

3. Kleren afstemmen op het klimaat
Sommige kuuroorden bevinden zich in koelere klimaat-gebieden, andere in warmere. Zoals bij elke vakantie, moet je je kleding afstemmen op het klimaat van het gebied. Onderzoek de weersverwachtingen een paar dagen voor het vertrek. Kijk wat de prognose is voor temperatuur en neerslag, zodat de benodigde kleding bij de hand is en je niet voor verrassingen komt te staan.

4. Schoeisel
Breng een verscheidenheid van schoeisel voor uw reis. Je zult waarschijnlijk sandalen dragen tijdens een rondreis in de spa. Maar aarzel niet om andere schoenen pakken, zoals tennis schoenen of uitgaans schoenen, als je van plan bent uit te gaan.

Er zijn ook een paar dingen die helemaal niet nodig zijn voor een spa vakantie:

1. Schoonheidsmiddelen
Make-up is waarschijnlijk de enige schoonheidsmiddel die gebracht kan worden naar een spa center. Er is geen behoefte om shampoos, conditioners, moisturizers, of andere soorten schoonheidsmiddelen te brengen, want zij zullen allemaal worden geleverd door de spa. Als je bepaalde allergieën voor bepaalde kleurstoffen of chemicaliën die schoonheidsmiddelen gebruikt worden, laat dat de spa weten wanneer er reserveringen worden gemaakt.

2. Handdoeken, dekens, kussens
Handdoeken, dekens en kussens meenemen is totaal onnodig, omdat ze in spa’s allemaal te krijgen zijn. Immers, het is een plaats van ontspanning, en ze zullen de meest comfortabele linnengoed leveren.

3. Een slecht humeur
Dit is een vakantie! Als je met een slechte humeur of constant zorgen over werk-gerelateerde problemen aan de deur van een spa resort staat, dan kun je net zo goed thuis blijven. Dit is de kans om te vergeten over alle stress en een goede mogelijkheid om je te laten verzorgen door andere mensen. Rondreizen vergelijken is een goede manier om alles van tevoren gearrangeerd te hebben, zodat er zonder stress genoten kan worden van de ultieme spa vakantie!

 

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top