Now Reading
6 Tips voor een egale huid

6 Tips voor een egale huid

Een egale huid een belangrijke basis voor je make-up. Wil je dat je huid er fris en gezond uitziet? Dan is de juiste verzorging echt een must! Ik heb daarom een paar hele goede tips voor jullie voor een egale huid. Lees snel verder wat de tips zijn! 

 

1. Hou het schoon
Makeu-up is leuk, maar het kan er ook voor zorgen dat je puisten krijgt. Het is daarom belangrijk om je gezicht ’s ochtends, ’s avonds en na het sporten te reinigen met een reiniger dat tot 2 procent salicyl zuur bevat.

2. Niet je puisten uitknijpen
Ik weet dat het moeilijk is om niet aan je puisten te zitten. Probeer toch om er echt zo min mogelijk aan te friemelen en uit te knijpen. Het resultaat zal alleen maar erger worden.

3. Probeer Retinol
Retinol is niet alleen voor rimpels. Dit middel zorgt er ook voor dat je vlekken verwijderen, collageen wordt opgebouwd en het gaat puistjes tegen, maar alleen als het op de juiste manier wordt gebruikt. Doe ’s avonds voor het slapen gaan een paar druppels op je vingertoppen en wrijf het over je hele gezicht.

4. Te veel is nooit goed
Als je teveel producten gebruikt tegen puistjes kan dit je huid juist heel erg uitdrogen en kan je huid chemische reacties vertonen. Gebruik altijd de hoeveelheid die op de verpakking voorgeschreven staat. Een dun laagje over je gezicht is meer dan genoeg.

5. Relax!
Makkelijk gezegd dan gedaan, ik weet het. Maar stress zorgt ervoor dat de olie productie toeneemt, wat ervoor zorgt dat er meer poriën ontstaan. Ga iets doen wat je stress helemaal wegneemt zoals sporten, een warm bad of seks.

6. Vervagen van littekens
Het feit dat je puist weg is betekent niet dat het helemaal verdwenen is! Puisten kunnen ervoor zorgen dat je littekens krijgt op je gezicht. Gebruik daarom een litteken behandeling dat salicyl zuur bevat, alleen op donkere plekjes.

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top