logo


Valentijn Chocolade Special - Veluwse Bron

Valentijnsdag, een speciale dag om te vieren en uw geliefde blij te maken met een speciaal cadeau. Verras uw Valentijn dit jaar met een romantisch ontspannen dagje wellness bij de Veluwse Bron.

Veluwse Bron
Romantische Valentijns Special

Valentijnsdag, een speciale dag om te vieren en uw geliefde blij te maken met een speciaal cadeau. Verras uw Valentijn dit jaar met een ontspannen dagje wellness en reserveer één van de Valentijn Specials die de Veluwse Bron speciaal voor u heeft samengesteld! Gezellig samen genieten van alle faciliteiten die de Veluwse Bron te bieden heeft met een uitgebreide gelaatsbehandeling, een massage, een Engelse High Tea of de Tapasgerechten.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat u de behandelingen samen ondergaat, in één van onze duobehandelruimtes. Pure ontspanning met uw Valentijn!

Omgeving

De Veluwse Bron ligt tussen Apeldoorn en Zwolle midden in de mooie Veluwse natuur van Emst. Een droomplek waar rust en ontspanning de boventoon voeren. Het wellnessresort ligt op een 21 hectare groot landgoed en biedt meer dan 9.000 m2 aan de mooiste wellnessfaciliteiten.

Algemeen

In het hoofdgebouw zijn unieke faciliteiten te vinden, waaronder een compleet Oosters badhuis met hamam, een uitgebreide rasul, een ware gletsjergrot, een zwembad van natuursteen en een riant kruidenbad. Het wellnessdorp tussen het hoofdgebouw en het paviljoen is uniek in zijn soort. Want waar in Nederland is er een Wildobservatiesauna, een Veluwse sauna, een Pakistaanse Zoutmijnsauna of een compleet Kelo-saunadorp te vinden? Verspreid over het buitenterrein liggen diverse baden, waaronder een ruim zwembad, een zoutwaterbad, diverse whirlpools en een bruisbad. En dat alles aan een prachtig groot meer, waar het zuivere water als natuurlijke kwel omhoog borrelt.

Deze Valentijns Special is inclusief

Samen genieten van een dagje wellness op valentijnsdag. Alle behandelingen worden verzorgd in één van de duobehandelruimtes. Dat is pas echt samen genieten!

  • Ontvangst tussen 9.30 en 10.00 uur met een glas Prosecco
  • Uitleg en rondleiding door gastvrouw
  • De behandelingen worden ingepland tussen 10.30 en 21.00 uur
  • Gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten tot 23.30 uur
  • Onbeperkt gebruik van douchegel, shampoo en scrubzout
  • Chocolade rasulbehandeling van 30 minuten. U smeert uzelf compleet in en neemt plaats in de verwarmde en zalig geurende Rasul-ruimte waar de chocolade zijn vochtregulerende en afslankende werk kan doen. De Rasul-ruimte vult zich even later met stoom gevolgd door een nevelregen die de chocolade geleidelijk van het lichaam spoelt. Nadat de chocolade is weggespoeld voelt uw huid zijdezacht aan. Het ritueel sluit af met een glaasje thee. Chocolade activeert de afbraak van vetten en werken vochtafdrijvend, vitaliserend en afslankend.
  • 8 Tapasgerechten in restaurant ‘t Strandhuys
  • Hot Chocolate massage van 30 minuten. Deze massage is een behandeling, waarbij gemasseerd wordt met warme vloeibare cacao-olie. Cacao bevat ingrediënten welke ons gelukshormoon verhogen. Daarnaast heeft cacao een voedende, verzachtende en vooral hydraterende werking. Het unieke van de Hotchocolate massage is gebaseerd op de veelzijdige en weldadige eigenschappen van chocolade. Chocolade heeft een antidepressieve werking en maakt je goedgezind, tevens bevordert cacao de spierwerking, stimuleert het de eetlust en wordt eveneens een stimulerend effect op het hart en centrale zenuwstelsel toegeschreven. Cafeïne is gekend om haar bestrijding van vermoeidheid, maar ook voor de stimulering van activiteiten en verhogen van concentratie.
  • Badjas en handdoeken zijn tegen huurprijs te verkrijgen. Badslippers zijn te koop

Prijs € 95,00 per persoon
De Valentijn Chocolade Special is alleen geldig op zaterdag 13 en zondag 14 februari 2010.

Kaart
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit arrangement

0800-5405405
Persoonlijk advies?