logo


Wellness aanbieding op de Veluwe

Onze Wellness aanbieding biedt u een en al luxe en verwennerij! U kunt even heerlijk bijkomen van de hectiek van het dagelijkse leven. Inclusief een rustgevend bezoek aan Wellness centrum Ryokan de Bronsbergen.

Hotelkamer
Wellness Arrangement

Ons Wellness arrangement biedt u een en al luxe en verwennerij! U kunt even heerlijk bijkomen van de hectiek van het dagelijkse leven. U verblijft twee overnachtingen in het hotel waarbij u in alle rust kunt wandelen in de omgeving, een krantje lezen bij de open haard in de Lounge of heerlijk kunt borrelen in restaurant Max. Inclusief een rustgevend bezoek aan Wellness centrum Ryokan de Bronsbergen.

Landgoed Avegoor

Landgoed Avegoor kent een bijzonder rijke geschiedenis. Het landgoed zelf dateert uit 1356 en behoorde van 1648 tot 1800 aan de familie Van Oranje. Het huidige 'Koninklijke' landhuis werd gebouwd in 1847. Vandaag de dag wordt dit landhuis gebruikt voor de ontvangst van onze gasten. En wat voor een ontvangst. Laat u verrassen door de serene en authentieke atmosfeer van lang vervlogen tijden. Ontdek zelf hoe het heden en verleden naadloos in elkaar overvloeien.

De Hotelkamers

De op 4-sterren geoutilleerde hotelkamers zijn gelegen in 2 aparte hotelgebouwen en zijn onderverdeeld in de volgende types: 5 suites en 68 tweepersoons hotelkamers. De meeste hotelkamers zijn door topdesigners ingericht en voorzien van een bijzonder en hoogstaand kwalitatief interieur. Afgestemd op een aantal specifieke belevingen kunt u nu een extra keuze maken om uw verblijf op Landgoed Avegoor verder te veraangenamen. Daarnaast beschikken wij over 3 zogenoemde connectingrooms: dit zijn 2 aparte hotelkamers die door middel vaneen afsluitbare tussendeur met elkaar verbonden zijn. Deze kamers zijn handig voor ouders met kinderen. Bovendien heeft Landgoed Avegoor 3 mindervalide kamers, ingericht volgens de IHS-normering. Voor de suites en de designkamers geldt een toeslag.

De Restaurants

Gesitueerd aan de rand van de Veluwe, op een prachtige koninklijk landgoed, vindt u de culinaire hotspot Landgoed Avegoor. De perfecte gelegenheid voor een date, lunchafspraak, romantisch diner of private dining met een gezelschap. De culinaire hotspot staat voor '7 days a week' genieten van een heerlijk ontbijt, (zaken)lunch of een diner. Maar ook voor een drink in MAX bar&grill bent u van harte welkom.

De culinaire hotspot zijn 3 bijzondere en eigentijdse restaurants; NOON restaurant, MAX bar&grill en Giga's restaurant. Wilt u dineren in een strakke en hippe omgeving dan kiest u voor NOON. Hoogstaand culinair is het mondiale Giga's. En genieten van een perfect grillgerecht kan in MAX bar&grill. De culinaire hotspot heeft het allemaal. Wij heten u graag van harte welkom.

Bij dit Wellness arrangement is inbegrepen:

 • 2 Overnachtingen in een hotelkamer naar keuze (design toeslag € 30, designkamer met balkon € 40, suitetoeslag € 60 per overnachting)
 • 2 x een heerlijk ontbijt in Noon restaurant geserveerd
 • Tijdens het wellnessarrangement kunt u gebruik maken van alle hotelfaciliteiten inclusief het gebruik van gratis draadlos internet
 • Uw hotelkamer is vanaf 14.00 uur beschikbaar
 • 1 dag heerlijk genieten bij Ryokan de Bronsbergen in Zutphen met:
 • Inclusief badset (badjas, bad- en douchelaken)
 • Een kopje koffie of een potje Japanse thee met een unieke Ryokan Delicatesse.
 • Een heerlijke lichaamspeeling in de Seintoo of Purity. Door toepassing van massagetechnieken wordt het lichaam ontdaan van dode huidcellen.
 • Keuze uit een mediterran, indian, arabian of oriental scrub. De behandeling wordt afgesloten met een kopje heerlijk geurende thee
 • Vrij (ontkleed) gebruik van de sauna & thermenfaciliteiten tot 23.00 uur
 • Vrij gebruik van scrubzout & shampoo
Prijs: € 145,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

De prijs is afhankelijk van de dag waarop u dit arrangement wilt boeken.

Voorwaarden:

Kinderen
Kinderen van 0 t/m 3 jaar verblijven gratis, kinderen van 4 t/m 13 jaar ontvangen 50% korting op de arrangementsprijs. De kinderkorting is van toepassing mits de kinderen verblijven op kamer van de ouders.

Verblijfsbelasting
Het Wellness arrangement is exclusief verblijfsbelasting van € 2,50 per persoon per overnachting.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2013 (met uitzondering van de feestdagen).

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Reviews

Er zijn 3 reviews gegeven. De gemiddelde score is 8.3.

9

Wellness is aan te bevelen samen in combinatie met hotel Landgoed Avegoor. Pluspunt is de opgietingen, zeker doen.

T. Beurskens
15-12-2011 20:36

8

2 heerlijke dagen met dochtertje van 12, in zowel de ryokan als het hotel. Het mooie weer werkte natuurlijk wel mee. Hotel was ok, ontbijtbuffet lekker. Personeel wat erg zakelijk en een beetje aan de kille kant. Maar zeer efficient.

Anoniem
09-05-2011 11:57

8

Het hotel zag er goed uit en het ontbijt was heerlijk. Ook was het bezoek en behandeling aan Ryokan de Bronsbergen goed!

Anoniem
09-03-2011 12:35

0800-5405405
Persoonlijk advies?