logo


Beautyarrangement Deluxe Package in Amsterdam

Al bij ontvangst staat ontspannen centraal. Vergeet het sjouwen met een grote tas: je badjas, handdoeken en slippers neem je bij de entree in ontvangst. Geniet vervolgens tussen de saunagangen door van een 2-gangen lunch of diner en voel je herboren na de uitgebreide behandeling van 50 minuten!

Finse Sauna
Wellness op zijn best!

Midden in het Amsterdamse Bos vind je Zuiver. Wanneer je bij ons binnenkomt, ervaar je vrijwel direct een bijzonder gevoel van rust en ruimte. En dat is precies de bedoeling. Zuiver is een verademing. Een moderne en exclusieve spa met ruimte in overvloed (13.000 m2). Bij Zuiver kun je onthaasten, uitrusten, bijtanken. En bovenal: hemels genieten van dat weldadige gevoel van luxe. Ervaar het zelf.

Iedere dinsdag is het badkledingdag!

Facilliteiten

Een bezoek aan Zuiver is een welkome verfrissing voor lichaam én geest. Maak je hoofd leeg in de stilteruimte of droom weg op het ligterras. Kom tot rust in onze traditionele Finse sauna’s. Liever ontspannen in de hot tub of de whirlpool? Ook dat is mogelijk. Niet te missen: een persoonlijk badritueel in de unieke hamam. Zuiver is een spa van internationale allure: de faciliteiten van Zuiver zijn eindeloos. En de omgeving? Die is sereen, fris en modern. Laat je onderdompelen in luxe en genot. Dit is wellness op z’n best.

De buitenspa en tuin zijn opgezet met het oog op rust en ruimte. Beleef en geniet van de exclusieve faciliteiten in de prachtige bosrijke omgeving van het Amsterdamse Bos.

Deluxe Package

Al bij ontvangst staat ontspannen centraal. Vergeet het sjouwen met een grote tas: je badjas, handdoeken en slippers neem je bij de entree in ontvangst. Geniet vervolgens tussen de saunagangen door van een 2-gangen lunch of diner en voel je herboren na de uitgebreide behandeling van 50 minuten

Bij deze Deluxe Package in Amsterdam is inbegrepen:

  • Entree tot de spa vanaf 10:00 uur
  • Gebruik van geurend scrubzout
  • Deelname aan sauna opgietingen
  • Gebruik van badjas, handdoeken en slippers
  • Hammam sultan ritueel of ontspanningmassage (50 minuten)
  • 2-gangen lunch of diner (keuze uit 2 gerechten per gang)
Prijs: € 99 p.p.

Zuiver verwent je met haar 13.000 m² totale ontspanning. Elke dinsdag is het badkleding dag. Op alle andere dagen is badkleding niet toegestaan.

De prijs van deze Deluxe Package in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2014.

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit arrangement

0800-5405405
Persoonlijk advies?