logo


Wellness Special op de Veluwe – Basic arrangement

Toe aan ontspanning? Dan is dit beautyarrangement erg geschikt. Geniet van een heerlijke dag vol wellness. Ontspan tijdens een facial of een klassieke ontspanningsmassage. Verder kunt u de hele dag lekker relaxen en samen genieten.

Veluwse Bron
Wellness Special op de Veluwe

Toe aan ontspanning? Dan is dit beautyarrangement erg geschikt. Geniet van een heerlijke dag vol wellness. Ontspan tijdens een facial of een klassieke ontspanningsmassage. Verder kunt u de hele dag lekker relaxen en samen genieten.

Geniet samen van een heerlijke dag vol wellness. Laat u verrassen bij de Veluwse Bron.

Een droomplek waar u rust en ontspanning vindt!

De Veluwse Bron ligt tussen Apeldoorn en Zwolle midden in de mooie Veluwse natuur van Emst. Een droomplek waar rust en ontspanning de boventoon voeren. Het wellnessresort ligt op een 21 hectare groot landgoed en biedt meer dan 9.000 m2 aan de mooiste wellnessfaciliteiten.

De faciliteiten

In het hoofdgebouw zijn unieke faciliteiten te vinden, waaronder een compleet Oosters badhuis met hamam, een uitgebreide rasul, een ware gletsjergrot, een zwembad van natuursteen en een riant kruidenbad. Het wellnessdorp tussen het hoofdgebouw en het paviljoen is uniek in zijn soort. Want waar in Nederland is er een Wildobservatie sauna, een Veluwse sauna, een Pakistaanse Zoutmijnsauna of een compleet Kelo-saunadorp te vinden? Verspreid over het buitenterrein liggen diverse baden, waaronder een ruim zwembad, een zoutwaterbad, diverse whirlpools en een bruisbad. En dat alles aan een prachtig groot meer, waar het zuivere water als natuurlijke kwel omhoog borrelt.

Behandelingen

De behandelingen op het gebied van Beauty & Health zijn hoogwaardig en veelomvattend. De afdeling waar deze behandelingen verstrekt worden beschikt over vele behandelruimtes, rustruimtes en wellnessfaciliteiten waarvan individueel of met z’n tweeën gebruik gemaakt kan worden. Tijdens dit arrangement heeft u de keuze uit een Facial Classic of een Klassieke Ontspanningsmassage (beide van 25 minuten).

Facial Classic
Deze diep voedende behandeling voor gelaat, hals en decolleté, herstelt de stevigheid, tonus en glans. Tevens herstelt de vochtbalans van de opperhuid, wat bijdraagt tot een goed verzorgd uitziende huid.

Klassieke massage
Deze weldadige lichaamsmassage werkt stressverminderend doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Het gebruik van heerlijk geurende massage oliën, de sfeervolle ambiance en de rustgevende achtergrondmuziek laat alle opgebouwde stress al binnen enkele minuten wegebben. De ontspanningsmassage zorgt ervoor dat u letterlijk en figuurlijk beter in uw vel zit.

Bij deze Wellness Special is inbegrepen:

  • Entree van 10.00 uur
  • Ontvangst tussen 10.00 en 10.30 uur met koffie of thee en wat lekkers
  • Uitleg en rondleiding door gastvrouw (tussen 10.00 en 12.00 uur)
  • Gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten
  • Onbeperkt gebruik van doucheproducten en scrubzout
  • Deelname aan het belevingsprogramma
  • Behandeling van 25 minuten, keuze uit een facial of klassieke ontspanningsmassage
Prijs: € 63,95 per persoon

Het bijboeken van een extra behandeling is, indien beschikbaar, mogelijk.

De prijs van deze Wellness Special op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2014.

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Reviews

Er zijn 4 reviews gegeven. De gemiddelde score is 8.5.

8

mooie onspannen omgeving, waar je niet door hebt dat je met zovele bent,veel mogelijkheden om gebruik van te maken, we (m'n schoonzus en ik) hebben heerlijk genoten van deze dag voor herhaling vatbaar.

Nelly Keijman
01-11-2013 10:25

8

Ontzettend relaxed en prettig. Groots opgezet. Het ziet er allemaal schitterend uit. De behandelingen waren heerlijk. Enige wat tegenviel was het avondeten. We hadden een uiterst onervaren en onbeleefd meisje die ons bediende.

Anoniem
24-11-2009 09:27

9

ik kan alleen maar zeggen dat het ons uitermate is bevallen en dat ik iedereen kan aanraden. Tevens wil ik u bedanken voor de vlotte reactie op vragen

M.A. Meertens
22-09-2009 21:01

9

Weinig op aan te merken.

C.A. Seesing
22-09-2009 17:33

0800-5405405
Persoonlijk advies?