logo


1001 Nacht Beauty aanbieding - 2 dagen heerlijk genieten

Maak van die ene nacht een speciale nacht met een duizend en één nacht gevoel! Geniet van de heerlijke geuren en rituelen uit het Verre Oosten!

Loppersum
1001 Nacht Beauty aanbieding

Maak van die ene nacht een speciale nacht met een duizend en één nacht gevoel! Geniet van de heerlijke geuren en rituelen uit het Verre Oosten! Laat je lekker verwennen met bijzondere beautybehandelingen en droom weg in een luxe kamer en maak er een romantisch uitstapje van.

2 dagen heerlijk genieten

Na een gastvrije ontvangst in Hotel Spoorzicht word je naar je kamer gebracht. De volgende dag na het ontbijt word je in Spa & Beauty Loppersum verwacht. Je ondergaat een Oosters reinigingsritueel in de rhassoul, waar je jezelf insmeert met rhassoul klei en stomend je lichaam van haar afvalstoffen ontdoet.

Vervolgens wacht de ontspannende behandeling “Magische Zijderoute”, deze 90 minuten durende behandeling staat met haar geuren in het teken van het Oosten. De behandeling omvat een peeling, pakking en massage.

Rhassoul in Spa & Beauty Loppersum

De rhassoul behandeling duurt 30 minuten. We verwachten je minimaal 5 minuten voor de behandeling aanwezig te zijn. Er is plaats voor maximaal 2 personen.

Onze gastvrouw geeft je een bakje met de speciale klei. Je neemt met maximaal 2 personen plaats in de speciale rhassoul ruimte. Je brengt de rhassoul aan op je lichaam, het stoomprogramma treedt in werking zodat de speciale klei optimaal kan inwerken.

Na de stoomperiode gaan de douches automatisch aan, de kleilaag wordt nu afgespoeld.

Er ligt een handdoek voor je klaar en je droogt je af.
Daarna kun je nog even nagenieten met een kopje Arabische thee met een stukje Turks zoetigheid.

Exotische Scrub, Zijdepakking en Kruidenstempelmassage

De heerlijke scrub en zijdepakking zijn een weldaad voor je huid. Met een heerlijk geurende stempelmassage sluit je deze Oosterse behandeling af.

Bij dit 1001 nacht arrangement in Groningen is inbegrepen:

  • 1 overnachting op een twin luxe kamer
  • 1x een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Bodytreatment “Magische Zijderoute”. Deze 90 minuten durende behandeling is een ware Vip behandeling voor het lichaam. Eerst een heerlijke Oosterse peeling, gevolgd door een zijdepakking. Vervolgens een massage met oriëntaalse oliën en schelpen
  • Beide dagen toegang tot alle sauna faciliteiten van Spa & Beauty Loppersum
  • 1 maal badjas, handdoeken en slippers
  • Oosterse rhassoul behandeling
Prijs: € 204,00 p.p.

De prijs van deze 1001 nacht aanbieding in Groningen is geldig tot en met 31 december 2012.

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit arrangement

0800-5405405
Persoonlijk advies?