logo


Sauna & Beautydag arrangement in Soesterberg

Zin in een welverdiende relaxdag en er even een dagje lekker warmpjes bij zitten? Dat kan met dit ontspannende Sauna & Beauty arrangement. Lekker centraal gelegen in Nederland, verschillende sauna’s proberen en tijd om even gezellig bij te kletsen.

Sauna Soesterberg
Verwen uzelf met een beautydag

Zin in een welverdiende relaxdag en er even een dagje lekker warmpjes bij zitten? Dat kan met dit ontspannende Sauna & Beauty arrangement. Lekker centraal gelegen in Nederland, verschillende sauna’s proberen en tijd om even gezellig bij te kletsen.

U bent bewust bezig met uw lichaam en gezondheid. Daarom probeert u geregeld te ontsnappen aan de drukte van alledag om even tot rust te komen. Sauna Soesterberg is verrassend dichtbij en al 25 jaar een vertrouwd adres op het gebied van sauna en beauty. Na een dagje Sauna Soesterberg kunt u er weer vol gezonde energie tegenaan!

Faciliteiten: diverse baden en sauna's om heerlijk te relaxen

Sauna Soesterberg beschikt over 4 saunacabines; 2 grote cabines waarvan één stiltecabine, een sfeersauna van 70 graden en een buitensauna. Vanuit de buitensauna heeft u een prachtig uitzicht over de mooie tuin.

De sfeersauna is iets bijzonders in Nederland. In deze stiltecabine zorgen lichteffecten, een speciale geur en muziek voor een beleving die nu nergens anders aantreft. De zintuigprikkels, licht, geluid, temperatuur (70 graden) & geur zijn zo op elkaar afgestemd om een zo ontspannen mogelijke beleving te krijgen.

Daarnaast zijn er 2 stoombaden, een verwarmd buitenzwembad 30°C ,een kruidentempel, koude douches, 2 dompelbaden, 2 whirlpools, een scrubtempel met elk seizoen andere soorten zout. Sauna Soesterberg heeft grote relaxruimten met heerlijke loungestoelen rondom de openhaarden, waar u kan genieten van heerlijke gerechten en dranken.

Dit alles wordt omgeven door een prachtige tuin waar in alle seizoenen wel iets te beleven valt. In het zomerseizoen staan er loungebanken en ligbedden om heerlijk van de zon te genieten.

Bij Sauna Soesterberg is het sauna gebruik ontkleed.

Sauna Soesterberg, verrassend vertrouwd

Dit Beautydag arrangement is inclusief

  • Ontvangst met koffie of thee
  • Saunafaciliteiten
  • Vrij gebruik van shampoo, douchegel en scrubzout
  • Keuze uit een ontspanningsmassage 25 min. of gezichtsbehandeling 25 min.
Prijs: € 49,50 p.p.

De Sauna is geopend vanaf 10:00 uur.
Het arrangement kan op de damesdagen geboekt worden maar ook op de Spa dagen.
1e en 3e dinsdagen van de maand zijn Spa dagen in badkleding en gemengd
2e en 4e dinsdagen van de maand zijn damesdagen en naakt.

Badjassen, handdoeken en slippers niet inbegrepen. Badjassen en handdoeken kunt u huren. Slippers zijn te koop.

Wilt u uw verblijf verlengen en een nachtje blijven slapen?

Sauna Soesterberg biedt de mogelijkheid om aansluitend op uw relaxdag te overnachten. De prijs voor de overnachting zijn afhankelijk van de gewenste datum. Vraagt u hiernaar bij uw reservering, wij informeren graag voor u naar de mogelijkheden.

De prijs van deze Beautydag aanbieding in Soesterberg is geldig tot en met 31 december 2014

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Reviews

Er zijn 6 reviews gegeven. De gemiddelde score is 8.5.

8

Een heerlijke dag, uitgebreid assortiment aan sauna's, baden en douches. Ook de opgieting was weer prima! Het restaurant zorgt voor geweldig eten en drinken. Dit keer ook gebruik gemaakt van de massage en ook dat was prima. Het personeel is aardig en de faciliteiten zijn goed schoon. De buitentuin was deze keer te koud, maar het zwembad buiten vinden wij ook een pré Kortom een aanrader!

Corry Vlooswijk
25-11-2013 10:40

10

Wij hebben heerlijk genoten van een verwendag in de sauna.

Corry de Heer
07-10-2013 16:27

8

hele mooie tuin, prettige locatie met de auto & vriendelijk personeel! alleen duurt het in het restaurant soms wel lang voordat je opgemerkt en geholpen word.

Anoniem
21-09-2013 17:35

8

de behandelingen waren goed

Loes Heijdra
24-07-2011 14:36

9

We hebben heel erg van genoten en we komen zeker terug

D. Rorije
17-05-2010 17:43

8

Heerlijke dag

J. van der Ben
21-12-2009 15:49

0800-5405405
Persoonlijk advies?