logo


Ontspannende Duo Beauty dagaanbieding

Een heerlijke beautydag met z`n tweetjes. Samen met uw vrouw, vriendin, man of vriend genieten van een ontspannen dag bij Sauna Soesterberg met een gezichtsbehandeling, combi massage en natuurlijk heerlijk samen relaxen in de baden en sauna's.

Sauna Soesterberg
Geniet samen van een welverdiende Beautydag

Een heerlijke beautydag met z`n tweetjes. Samen met uw vrouw, vriendin, man of vriend genieten van een ontspannen dag bij Sauna Soesterberg met een gezichtsbehandeling, combi massage en natuurlijk heerlijk samen relaxen in de baden en sauna's.

Even weer gezonde energie opdoen

U bent bewust bezig met uw lichaam en gezondheid. Daarom probeert u geregeld te ontsnappen aan de drukte van alledag om even tot rust te komen. Sauna Soesterberg is verrassend dichtbij en al 25 jaar een vertrouwd adres op het gebied van sauna en beauty. Na een dagje Sauna Soesterberg kunt u er weer vol gezonde energie tegenaan!

Vele faciliteiten en een unieke Stiltecabine

Sauna Soesterberg heeft 4 saunacabines, 2 grote cabines waarvan1 stiltecabine, een sfeersauna van 70 graden en een buitensauna. De buitensauna heeft een prachtig uitzicht over de fraaie tuin. De sfeersauna is iets bijzonders in Nederland. In deze stiltecabine zorgen lichteffecten, een speciale geur en muziek voor een beleving die u nergens anders aantreft. De zintuigprikkels, licht, geluid, temperatuur (70 graden) & geur zijn zo op elkaar afgestemd om een zo ontspannen mogelijke beleving te krijgen.

Daarnaast zijn er 2 stoombaden, een verwarmd buitenzwembad 30°C, een kruidentempel, diverse koude douches, dompelbaden, 2 whirlpools & een scrubtempel met elk seizoen andere soorten zout.

Dit alles wordt omgeven door een prachtige tuin waar in alle seizoenen wel iets te beleven valt. In het zomer seizoen staan er lounche banken & ligbedden om heerlijk van de zon te genieten.
Bij Sauna Soesterberg is het sauna gebruik ontkleed.

Bij deze Duo Beauty dagaanbieding is inbegrepen:

  • Ontvangst met kopje koffie of thee
  • Gebruik van alle saunafaciliteiten
  • Vrij gebruik van shampoo, douchegel & scrubzout
  • Combimassage (40 minuten) Achterzijde lichaam, manuelle & hot-stone massage
  • Gezichtsbehandeling (25 minuten)
  • Zonnebank
Prijs: € 210 voor 2 personen

De 1e t/m de 4e dinsdag van de maand is het damesdag. De eventuele 5e dinsdag van de maand is Sauna Soesterberg gesloten.

Badjassen, handdoeken en slippers niet inbegrepen. Badjassen & handdoeken zijn te huur. Slippers te koop.
Bij Sauna Soesterberg is het sauna gebruik ontkleed.

Wilt u uw verblijf verlengen en een nachtje blijven slapen?

Sauna Soesterberg biedt de mogelijkheid om aansluitend op uw relaxdag te overnachten bij een hotel in de buurt. De prijs voor de overnachting is afhankelijk van de gewenste datum. Vraagt u hiernaar bij uw reservering, wij informeren graag voor u naar de mogelijkheden.

De prijs van deze Duo Beauty dagaanbieding is geldig tot en met 31 december 2014.

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Reviews

Er zijn 1 reviews gegeven. De gemiddelde score is 7.

7

We hebben genoten van alle relax faciliteiten. De tuin is een oase. Echter het personeel aan de balie was afstandelijk en niet erg bereidwillig om aan nieuwkomers uit te leggen hoe alles werkt.

Anoniem
06-05-2011 12:14

0800-5405405
Persoonlijk advies?