logo


Oppepper beauty verwendag in Beauty & kuurinstituut in Drenthe

Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag en je laten verwennen met kwaliteitsproducten bij het beste beautyinstituut van Drenthe? Met het Oppepper beauty en pure verwenarrangement moet dat zeker lukken.

Nolderwoud
Genieten van een echt Oppepper beauty arrangement

Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag en je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet? In Beauty en Kuuroord Het Nolderwoud staat aandacht, ontspanning en schoonheid centraal. Ook staat bij hier uw privacy hoog in het vaandel, er vindt daarom geen naaktrecreatie plaats. Het dragen van badkleding tijdens de arrangementen is verplicht.

Het Nolderwoud is gekozen tot het beste beautyinstituut van Drenthe en behoort tot één van de 38 beste van Nederland.

Beauty & Kuurinstituut verscholen in de bossen

Het schoonheidsoord ligt verscholen in de Drentse bossen en per dag ontvangen wij met ons professionele beautyteam maximaal 20 gasten die van top tot teen in de watten worden gelegd.
De huidverzorgingspecialisten zijn op hoog niveau opgeleid en werken voor u samen aan een verzorgd uiterlijk.

Of het nu gaat om losse behandelingen, arrangementen, schoonheidsbehandelingen of verwendagen; alles is mogelijk in dit sfeervolle beautycentrum. Je voelt je weer als nieuw na een bezoekje aan het Nolderwoud in Zuidwolde.

Het Beautyinstituut beschikt over een prachtig buitenterras waar U zomers heerlijk buiten kunt zitten. Tevens staat de whirpool buiten en dat is zowel in de zomer als in de winter heerlijk genieten.

Dit Beauty Verwenarrangement is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee en een lekkernij
  • Intake gesprek
  • Uitreiking badjas, slippers en handdoeken
  • Heerlijke lichaamsmassage op de Hydrojet
  • Manicure OF Make-up
  • Uitgebreide lunch
  • Snelbruiner OF een handpakking met perzikparaffine
  • Balneotherapie: intensieve onderwatermassage met essentiële oliën
Prijs: € 89 p.p.

Het arrangement duurt tot 14.30 uur.
In het weekend berekenen wij een toeslag van € 5 p.p.

In het arrangement zitten een aantal keuzemogelijkheden, wij horen bij de reservering graag voor welke behandelingen u kiest.

Gedurende de dag kunt u onbeperkt gebruik maken van onze fruitcoctails. Ook kunt u vrij gebruik maken van de make-up en verzorgingsprodukten die voor u klaar staan.

Bij Nolderwoud kunt u 3 dagen van te voren kosteloos annuleren. Bij een annulering korter dan 3 dagen van te voren worden er annuleringskosten in rekening gebracht.

Maximaal aantal gasten in het instituut ligt tussen de 15 à 20 personen per dag.

Make-up workshop

U kunt dit arrangment eventueel uitbreiden met een glas champagne of een warm/koud buffet. Informeer gerust naar onze vele mogelijkheden.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2014.


De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Reviews

Er zijn 1 reviews gegeven. De gemiddelde score is 9.

9

Wij vonden (mijn vriendin en ik) het een fantastische dag wij werden echt verwend, door heel lieve gastvrouwen en kwamen daar geheel relaxed en ontspannen vandaan. Het zou best kunnen dat we er nog eens naar toe gaan in de nabije toekomst.

Helma Bosch
27-05-2014 09:16

0800-5405405
Persoonlijk advies?