Gezichtsbehandeling

Samen met uw partner of gezellig met vriendinnen genieten van een dag pure verwennerij. Dit Duo beauty arrangement bestaat uit diverse behandelingen en een luxe high tea, waardoor u weer geheel bij komt en heerlijk kunt genieten.

VANAF € 97,50 INFORMATIE

Op zoek naar een heerlijk ontspanningsarrangement? Zoek dan niet verder, dit is wat u nodig heeft! Van lichaamspakking tot gezichtsbehandeling en van handpakking tot body wrap. Relaxter dan dit kan haast niet en dat ook nog voor een fantastische prijs!

VANAF € 129,- INFORMATIE

Overnachten in een luxe wellness villa met whirlpool, privé sauna, stoomcabine en solarium op een villapark waar u rust, ruimte, optimale luxe en privacy heeft. Voor een weekendje of midweek weg om bij te tanken bent u hier zeker aan het goede adres. Midden in de natuur even helemaal tot rust komen!

VANAF € 82,50 INFORMATIE

Lijkt het je niet leuk om heerlijk van een beautydag samen met je partner, vriend, vriendin, moeder en/of dochter te genieten in een Wellness Centrum waar luxe en aandacht voorop staan. Even lekker bijkomen van de stress van alle dag en heerlijk samen ontspannen in een luxe ambiance. Dit is mogelijk in Noordwijk!

VANAF € 99,- INFORMATIE