logo


Beautydag aan boord van de Wellnessboot - Back to Nature

Geniet van een complete beautydag aan boord van de Wellnessboot. Even terug naar uzelf en verwend worden met heerlijke behandelingen.

Sauna
Beautydag back to Nature

Stap aan boord en ga back to nature… Waan u in de wereld van luxe, wellness, ontspanning en ontdek de veelzijdigheid van de Wellnessboot in het Brabantse Mill. Deze ware blikvanger is uniek door haar bijzondere vormgeving maar ook door de fantastische ligging op het water en de vele faciliteiten die dit luxe jacht u biedt. Naast de wellnessfaciliteiten geniet u deze dag ook van een heerlijke beautybehandeling.

Relaxen aan boord

Het schip is 40 meter lang en is 4 verdiepingen hoog. U vindt er o.a. een kruidenbad, binnenzwembad, relaxruimtes, een infrarood sauna, sanarium met kleurentherapie en een 90 graden sauna. Ook ontbreekt een mint stoombad, panorama sauna met geur, diverse afkoelzones en een restaurant niet. Buiten biedt de Wellnessboot naast een zwembad ook een opgietsauna met open haard, een warm en koud dompelbad, whirlpool en een sauna grot (met o.a. een kruidentempel, rassul ruimte en een zoutstoombad).

Sacred Nature Treatment

Sacred Nature oftewel Heilige natuur. Deze unieke combinatiebehandeling van gelaat en lichaam is intensief voedend, anti-aging, DNA beschermend en herstellend. Laat de natuur haar werk doen!
Een behandeling met 99% tot 100% natuurlijke ingrediënten en tot 45% biologisch. Sacred nature producten zijn bestempeld met het ECOCERT keurmerk.

Unieke beautylocatie in Brabant

Relaxen kunt u er ook op het terras, op het unieke bovendek en de uitgebreide ligweide. Daarnaast vindt u in de 'kelder’ van het schip een uitgebreide beautyafdeling waar u kunt genieten van een ontspannende massage of een professionele schoonheidsbehandeling naar keuze. Denk eraan, u hoeft niet ver op reis te gaan om heerlijk te kunnen genieten van luxe en comfort.

Deze beautydag is inclusief

  • Ontvangst vanaf 10.30 uur op de Wellnessboot met verse kruidenthee en wat lekkers
  • De gehele dag gebruik van alle saunafaciliteiten aan boord van de Wellnessboot
  • Uitleg en rondleiding door onze gastvrouw
  • Vrij gebruik van scrubzout, heerlijk geurende douchegel en shampoo
  • Deelname aan diverse opgietingen deze dag (op basis van beschikbaarheid)
  • Sacred natureŁ treatment (75 minuten)
  • Keuze uit pastagerecht of een maaltijdsalade
Prijs: € 111,80 p.p.

De prijs van deze beautydag in Brabant is geldig tot en met 31 december 2014.

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit arrangement

0800-5405405
Persoonlijk advies?