logo


Stap aan boord voor een Wellness Dream Cruise!

Een unieke belevenis! Dat is wat u ervaart tijdens een beautydag op de Wellnessboot. Uw beautydag zal u doen verbazen wat er allemaal op deze boot te vinden is. Dit wordt ontspannen en op en tot genieten op het water en wegdromen in het naastgelegen 4-sterren hotel!

Wellnessboot
Wellness Dream Cruise

Stap aan boord en ga mee op ontdekkingsreis! Waan u in de wereld van luxe en ontspanning en ontdek de veelzijdigheid van de Wellnessboot in het Brabantse Mill. Deze ware blikvanger is uniek door haar bijzondere vormgeving maar ook door de fantastische ligging op het water.

Geniet van een bijzondere beautydag op de Wellnessboot en droom weg in het naastgelegen schitterende 4-sterren hotel.

Cruise to Wellness en beleef een fantastische beautydag

Het schip is 40 meter lang en is 4 verdiepingen hoog. U vindt er o.a. een kruidenbad, binnenzwembad, relaxruimtes, een infrarood sauna, sanarium met kleurentherapie en een 90 graden sauna. Ook ontbreekt een mint stoombad, panorama sauna met geur, diverse afkoelzones en een restaurant niet. Buiten biedt de Wellnessboot naast een zwembad ook een opgietsauna met open haard, een warm en koud dompelbad, whirlpool en een sauna grot (met o.a. een kruidentempel, rassul ruimte en een zoutstoombad).

Relaxen kunt u er ook op het terras, op het unieke bovendek en de uitgebreide ligweide. Daarnaast vindt u in de 'kelder’ van het schip een uitgebreide beautyafdeling waar u kunt genieten van een ontspannende massage of een professionele schoonheidsbehandeling naar keuze. Denk eraan, u hoeft niet ver op reis te gaan om heerlijk te kunnen genieten van luxe en comfort.

Hoe zit uw beautydag er uit?

U wordt welkom geheten aan boord en krijgt een rondleiding door de gastvrouw op de Wellnessboot. Aan boord kunt u gebruik maken van alle saunafaciliteiten. Badjas, handdoeken en badslippers liggen al voor u klaar. Bij uw ontvangst krijgt u een kop koffie of thee en een lekkernij.

Tijdens uw beautydag krijgt u een Rassul behandelingvan 40 minuten. Een rasul behandeling is een Oriëntaals reinigingsritueel met klei. Door de klei over uw lichaam te verdelen worden dode huidcellen en vuil uit de poriën verwijderd. Dit reinigingsritueel wordt begeleidt door een van onze wellnessmedewerkers.

Verder mag u aan boord vrij gebruik maken van scrubzout, heerlijk geurende douchegel en shampoo en ook de faciliteiten van Fitland Sportcentrum kunt u gratis gebruiken. Voor we afscheid nemen krijgt u nog een leuk presentje van Comfort Zone.

Dit Wellnessarrangement is inclusief

 • Overnachting in een moderne kamer bij het naastgelegen Fitland Hotel – Dormylle****
 • Uitgebreid Brabants ontbijtbuffet
 • Gebruik van alle saunafaciliteiten op de Wellnessboot
 • Rondleiding op de Wellnessboot door onze gastvrouw
 • Badjas, handdoeken en badslippers liggen voor u klaar
 • Ontvangst met koffie of thee en een lekkernij
 • Rassul behandeling (40 minuten): een rasul behandeling is een Oriëntaals reinigingsritueel met klei. Door de klei over uw lichaam te verdelen worden dode huidcellen en vuil uit de poriën verwijderd. Dit reinigingsritueel wordt begeleidt door een van onze wellnessmedewerkers
 • Vrij gebruik van scrubzout, heerlijk geurende douchegel en shampoo
 • 3-gangen diner
 • Een leuk presentje van Comfort Zone
 • Gratis gebruik faciliteiten Fitland Sportcentrum
Prijs: € 123,25 p.p. op basis van een 2 persoonskamer. Dagelijks geldig o.b.v. beschikbaarheid, Uitgezonderd feestdagen!

Denk eraan, u hoeft niet ver op reis te gaan om heerlijk te kunnen genieten van luxe en comfort. Kom eens langs en ervaar ook de 'Wave to Wellness’!

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 19 december 2014.


De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Reviews

Er zijn 3 reviews gegeven. De gemiddelde score is 9.3.

10

Het was een geweldig arrangement, en zeker zijn geld waard. Een heerlijk ontbijt in het hotel en verder wordt je op de sauna boot in de watten gelegd. Iedereen zeer vriendelijk en gastvrij. De appeltaart is geen puntje maar een lunch maaltijd mmmm, en ook op het drie gangenmenu zowel vis als vlees was erg lekker. Verder hebben wij nog nooit zo'n uitgebreide rasul gehad met meer dan voldoende modder maar ook de olie en thee achteraf was erg leuk.

micheline van zijp
16-10-2013 09:37

10

Ik zou bij wijze van spreke onmiddellijk opnieuw boeken !! Zéér geslaagd weekend achter de rug. Lang geleden dat ik over de ganse lijn zo tevreden ben geweest. Personeel : héél vriendelijk, zowel in het hotel, balie fitness, grand café als op de boot. Het verrassingsdiner dat wij hadden op de boot was SUBLIEM, onze felicitaties aan de kok. Misschien een tip voor de toekomst; het zou gemakkelijk zijn moest je bv onmiddellijk een pakket aanbieden met reeds een massage bij inbegrepen. SUPER GESLAAGD!

Bettina van Asbroeck
30-11-2011 09:40

8

wij hebben ons heerlijk vermaakt op de wellness boot mooie sauna alles top verzorgt

Eric Stienen
24-09-2011 18:31

0800-5405405
Persoonlijk advies?