Aanbieding

Een beauty arrangement in Limburg is genieten met een heerlijke lichaamsmassage of gezichtsbehandeling, lekker relaxen in de sauna en u laten verwennen in het 4-sterren hotel in Vlodrop (Limburg).

VANAF € 115,- INFORMATIE

Een heerlijke beautydag om tijdens de koude winterdagen van te genieten. Bij Omega Spa & Wellness geniet u van heerlijk Hotstone massage en kunt u deelnemen aan diverse opgietingen. Een echt winterarrangement om heerlijk van te genieten.

VANAF € 59,50 INFORMATIE

Na al het gejaag en gestress is het tijd om even aan uzelf te denken. Laat uzelf verwennen door onze specialisten in ons luxe Wellness Center. Ervaar en geniet van warmte en ontspanning tijdens de heerlijke lente en zomerse dagen.

VANAF € 180,- INFORMATIE

Voor een ontspannen weekendje Wellness of lekker zo even tussen door komt u heerlijk tot rust met uw partner of kunt u eens gezellig bijkletsen met vriendinnen. Laat u eens lekker verwennen in het mooie Brabant en kom optimaal genieten van alle health spa & wellness faciliteiten. En dat voor een spectaculaire prijs.

VANAF € 74,50 INFORMATIE

Wilt u dit jaar wel een heel bijzonder Oud en Nieuw beleven? Laat u dan even lekker verwennen en geniet aan boord van de wellnessboot en overnacht in het naastgelegen 4-sterren hotel. Geniet van een betoverend begin van het nieuwe jaar!

VANAF € 149,- INFORMATIE

Iedere maand bieden wij een speciaal voor u samengestelde beauty aanbieding aan. Profiteer tijdens onze maandaanbiedingen van speciale prijzen en laat u verwennen in ons Beautycenter in Hapert.

VANAF € 109,- INFORMATIE

Een dagje samen met vriendinnen of uw geliefde genieten van rust en ontspanning. Dat kan tijdens deze wellness-aanbieding in Noordwijk aan zee. Een dag lang genieten van sauna, Turks stoombad en whirlpool. Ook staat er deze dag een heerlijke High Tea voor u klaar!

VANAF € 55,- INFORMATIE

Heerlijk een dagje niks doen ... Relaxen, de sauna in, ontspannen, genieten van een gezichtsbehandeling en klassieke massage of hotstone massage. Neem het er even lekker van en kom relaxen in deze kleinschalige sauna en wellness in Friesland waar u lekker tot rust zult komen.

VANAF € 72,50 INFORMATIE